Idézetek tőle

Meg kell tanulni viselni a ruhákat, ne hagyjuk, hogy a ruhák viseljenek minket.

 

Csodálatos volt a Trónok harca (2011). 13 éves voltam, Franciaországban nyaraltam, és anyám felébresztett, mondván: "Reggel Sansa!" Majnem sírvafakadtam, és a medencébe ugrottam.

 

Azt hiszem, mivel olyan közel állok Sansa-hoz, úgy érzem, hogy bizonyos módon ő olyan, mint az első szerelmem.

 

[összehasonlítva magát a karakterével a Trónok harca-ban (2011)] Nos, más szereplők azt mondták nekem, hogy én nagyon hasonlítottam rá. Talán amikor először csatlakoztam a műsorhoz. Csak 13 éves voltam, és egyike voltam azoknak a lányoknak, akik  szerették "Justin Biebert" , majd eltelt 12 hét és már Joffrey Baratheont szerettem.

 

Vörösre kellett festenem a Trónok harcában a hajam, mert Sansa karakterének a könyvben vörös haja van, és nagyon fontos, hogy ki ő, mint személy. Olyan félelmetes volt, de izgalmas is.

 

Nem viselek sok sminket, de nagyon sok sminkem van. Nagyon sok inspirációt találtam az Instagram-ból – nagyon szeretek olyan megjelenéseket találni, amelyek rajtam működnek.

 

Néhány évvel ezelőtt, mielőtt el kellett kezdenem dolgozni az X-Men-en, az étrendem borzasztó volt. Most már egészségesen eszek egészségesen, csak azért, mert már nem tolerálom az egészségtelen ételeket – előrevigyázatosnak érzem magam, mióta eszem. Egészségesen eszem és a megfelelő arányokat eszem, amikor csak tudok.