Divatkampányok

Karen Millen

2014-ben a hires divattervező őszi/téli kollekciójának az arca volt. A kampány a The Journey néven futott. 

Giorgio Visconti

2017-ben Giorgio Visconti ékszer kollekciójának a kampányában vett részt. Az ékszerkollekció Kinában debütált Valentin napon. A kollekció a Crown My Lady Collection néven jelent meg.

 

Wella Hair

2017 júniusában Instagram oldalán jelentette be, hogy együttműködést kezd a Wella Hairrel. Sophie lett az első nemzetközi márkanagykövetük. Jelenleg is a márka nagykövete.

 

Louis Vuitton

2017-ben Nicolas Ghesquière a márka igazgatója jelentette be, hogy Riley Keough, Jaden Smith és Catherine Deneuve mellett Sophie Turner is részt vesz majd a 'Series 7' elnevezésű 2017-es őszi/téli kézitáska kampányban. Azóta Sophie több alkalommal is a márkától választ öltözéket és több magazinban is a divatház terbezéseit viselte.

2019 lett a Louis Vuitton okosórájának és a tavaszi kollekció az egyik reklámarca. Az okósóra kampány a Tambour Horizon nevet viseli. Sophie mellett a kampány többi arca Justin Theroux, Urassaya Sperbund és Liu Haoran. A promóciós képeket Josh Olins készítette. Készült egy videó is, amelyben Sophie narrátorként is hallható.  A The Tambour Horizon Connected Watch V2 névre keresztelt okosóra  már kapható a Louis Vuitton boltokban, amelynek ára kb 3,400 $ lehet.