7. évad

7×01 Dragonstone
Megjelenés: 2017. július 16.

Jon Észak védelmét szervezi és a mások elleni harcot. Cersei az esélyeit mérlegeli. Daenerys hazatér Westerosba. Arya emlékezteti a Frey házat: "Észak nem felejt!". Sam az Oldtown-i élethez igazodik. Az éjszaka királya dél felé tart.


7×02 Stormborn
Megjelenés: 2017. július 23.

Daeneryshez egy nem várt vendég érkezik. Jon felkeléssel szembesül. Tyrion Westeros meghódítását tervezgeti. Arya találkozik egy régi baráttal. Sam veszélyezteti karrierjét és életét.


7×03 The Queen’s Justice
Megjelenés: 2017. július 30.

Daenerys gyűlést tart. Cersei egy ajándékot viszonoz. Jaime tanul a hibáiból. Sansához egy váratlan látogató érkezik. Sam szembesül a cselekedeteivel.


7×04 The Spoils of War
Megjelenés: 2017. augusztus 6.

Daenerys visszavág. Jaime egy nem várt helyzetbe kerül. Arya hazatér. Jaime és Bronn összegyűjtik a háborúból származó zsákmányt a Tyrellektől.


7×05 Eastwatch
Megjelenés: 2017. augusztus 13.

Daenerys a megmaradt Lannister katonák hűségét követeli. Jon megkapja Bran üzenetét a mozgásban lévő Másokról. Cersei ígéretet tesz, hogy mindent legyőz, akárki vagy akármi kerüljön az útjába. Arya Deresben Sansa után kutat.


7×06 Beyond the Wall
Megjelenés: 2017. augusztus 20.

Jon és csapata a Falon túlra mennek, hogy elkapjanak egy mást és Királyvárba vigyék . Daenerysnek határozott döntést kell hoznia. Deresben Sansát és Aryát egymás ellen próbálják forditani.


7×07 The Dragon and the Wolf
Megjelenés: 2017. augusztus 27.

Egy találkozó történik meg Királyvárban. Eközben a gondok Északon fokozódnak. Sansa és Arya csapdát állitanak. Sam visszatér Deresbe, ahol Bran és ő rájönnek egy régi titokra Havas Jonról, amelyet ő maga sem sejt.