6. évad

6×01 The Red Woman
Megjelenés: 2016. április 24.

A fiatal Cerseinek a boszorkány megjósolja a jövőt. Királyvárban Cersei és Jaime az apjuk holtteste mellett az örökségüket taglalják. Varis és Tyrion Pentosba megy. Danynek új ellensége akad. Havas Jon két király között őrlődik.


6×02 Home
Megjelenés: 2016. május 1.

Bran a Háromszemű Hollóval edz. Ser Alliser le akar számolni Davosszal. Jaime tanácsokkal látja el Tomment. Tyrion jó hírekre vágyik. Roose Bolton dühös, hogy nem tudta elkapni Sansát. Ramsay leszámol az apjával. Havas Jon új életre kel.


6×03 Oathbreaker
Megjelenés: 2016. május 8.

Daenerys jövőjével, Bran múltjával szembesül. Tommen szembeszáll a Főverébbel. Varys a Hárpiák fiai után nyomoz. Cersei még nehezebb helyzetbe kerül. Arya visszanyeri látását. Ramsay nem várt ajándékot kap. Havas Jon lerendezi a dolgokat.


6×04 Book of the Stranger
Megjelenés: 2016. május 15.

Sansáék megérkeznek a Fekete kastélyba. Üzenet érkezik Ramsay Boltontól, melyben visszaköveteli Sansát. Tyrion a rabszolgatartók követségével tárgyal. Cersei és Olenna Tyrrel tervet sző a Főveréb ellen. Dany leszámol az ellenfeleivel.


6×05 The Door
Megjelenés: 2016. május 22.

Havas Jon és Sansa számba veszik a lehetséges szövetségeseket. Jaqen elmeséli Aryának az Arctalan Emberek történetét. Jorah bevallja titkát Danynek. Tyrion találkozik a Fény papnőjével. A Háromszemű Holló megmutatja Brannak a múltat.


6×06 Blood of My Blood
Megjelenés: 2016. május 29.

Meera és Bran életét megmenti Benjen Stark. Királyvárban Tommen meglátogatja Margaeryt a börtönben. Másnap Jaime és Tyrell-sereg bevonul a várba. Fekete Hal visszafoglalja Zúgót. Arya megint színházba megy. Dany Meeren felé tart seregével.


6×07 The Broken Man
Megjelenés: 2016. június 5.

Egy kiugrott pap megmenti Véreb életét. Cersei találkozik a Töviskirálynővel, és beismeri hibáit. Havas Jon a Vadak táborában próbál támogatókat szerezni Sansával. Jaime serege megérkezik Zúgó alá. A bérgyilkosok leszámolnak Aryával


6×08 No One
Megjelenés: 2016. június 12.

Arya váratlan segítséget kap. A parti városállamok összefognak Dany ellen, és ostromolni kezdik Meerent. Eközben Királyvárban Kevan Lannister megalázza Cerseit. A Zúgónál Fekete Hal nem akarja feladni a várat. Arya leszámol a Lelenccel.


6×09 Battle of the Bastards
Megjelenés: 2016. június 19.

Tyrion és Dany leszámolnak a rabszolgatartókkal. Dany egyezséget köt Yarával. Deresnél szembenéz egymással Ramsay Bolton, illetve Havas Jon és Sansa serege. A Kisujj és Sansa segítségével meghátrálásra késztetik Ramsayt, akit eléri végzete.


6×10 The Winds of Winter
Megjelenés: 2016. június 26.

Az évadzáró részben Cersei végez az ellenségeivel. Walder Frey Zúgó megszerzését ünnepli, ám az álruhás Arya meglepi. Cersei királynővé koronáztatja magát. Havas Jont Észak királyává választják. Dany seregével útnak indul Westeros felé.