5. évad

5×01 Wars to Come
Megjelenés: 2015. április 12.

A fiatal Cerseinek a boszorkány megjósolja a jövőt. Királyvárban Cersei és Jaime az apjuk holtteste mellett az örökségüket taglalják. Varis és Tyrion Pentosba megy. Danynek új ellensége akad. Havas Jon két király között őrlődik.


5×02 The House of Black and White
Megjelenés: 2015. április 19.

Arya Braavosba érkezik. Brienne és Pod találkoznak Kisujjal és Sansával. Jaime küldetésbe indul Dorne-ba. Ellaria Sand meg akarja bosszulni Oberyn halálát. Barristan azt mondja Danynek, ne essen apja hibájába. Stannis ajánlatot tesz Jonnak.


5×03 High Sparrow
Megjelenés: 2015. április 26.

Arya bejut a Fekete-Fehér Házba, ám nem tetszik neki az új élet. Királyvárban egybekel Tommen és Margaery. Kisujj felfedi házassági tervét, Sansa elszörnyedve hallgatja. Havas Jon kiadja első parancsait. Tyrion és Varys Volantisba érkeznek.


5×04 The Sons of the Harpy
Megjelenés: 2015. május 3.

Ser Jorah ajándékot visz Daenerysnek. Jaime és Bronn Dorne-ba megy. Cersei Braavosba küldi Mace-t, hogy egyezkedjen a kölcsönről, majd a Főverébbel tárgyal. Melisandre Havas Jon segítségét kéri Deres ellen. Kisujj visszaindul Királyvárba.


5×05 Kill the Boy
Megjelenés: 2015. május 10.

Ser Bannister elvesztése után Dany elfogatja az előkelő családok vezetőit. Bejelenti, hogy Hizdahr lesz a férje. Havas Jon elmondja tervét Aemonnak, ám a tanács elutasítja. Ramsay el akarja venni Sansát. Tyrion és Jorah Valyria felé tart.


5×06 Unbowed, Unbent, Unbroken
Megjelenés: 2015. május 17.

Arya megtudja, mi történik a holtakkal. Jorah és Tyrion rabszolgák fogságába esnek. Kisujj találkozik Cerseivel, és beszámol Roose Bolton tervéről. Loras meghallgatása egyre kínosabb. A nászéjszakán Ramsay Theon előtt megerőszakolja Sansát.


5×07 The Gift
Megjelenés: 2015. május 24.

Senki sem örül Havas Jon ötletének. Sansa házassága maga a pokol, de Theon sem segít neki. Ser Davos szerint el kellene halasztani Stannis hadjáratát. Jorah és Tyrion a harci verembe kerül. Cersei helyzete váratlan fordulatot vesz.


5×08 Hardhome
Megjelenés: 2015. május 31.

Dany megkíméli Jorah életét, és megbeszéli Tyrionnal a jövőt. Cerseit vallomásra akarják rábírni. Jaqen bégyilkosnak képzi ki Aryát. Sansa öccsei életben vannak. Boltonék megvitatják Stannis fenyegetését. Havas Jon találkozik a Vadakkal.


5×09 The Dance of Dragons
Megjelenés: 2015. június 7.

Ramsayék rajtaütnek Stannis táborán, aki nehéz döntéseket hoz. Havas Jon megérkezik a Falhoz a Vadakkal. Jaime találkozik Dorannal. Arya az első gyilkosságára készül, de valami eltereli a figyelmét. Meerenben gladiátorjátékokat rendeznek.


5×10 Mother's Mercy
Megjelenés: 2015. június 14.

Stannis összecsap a Boltonokkal. Sansa menekülne, de Myrandába és Theonba fut. Arya leszámol Ser Merynnel. Dany távozása után Tyrionék átveszik az irányítást Meerenben. Cersei vezekel a bűnei miatt. Havas Jont eléri végzete.