4. évad

4×01 Two Swords
Megjelenés: 2014. április 6.

Tyrion üdvözli a Királyvárba érkező vendégeket. Közben Havas Jon úgy érzi, nem fogadják örömmel a Fekete Várban. Arya találkozik egy régi barátjával.


4×02 The Lion and the Rose
Megjelenés: 2014. április 13.

Daenerys a sárkányaival és a seregével Meereen előtt áll. Tyrion segít Jaime-nek. Joffrey és kedvese, Margaery reggelit adnak. Sárkánykőben Stannis Baratheon folytatja seregének újjászervezését. A Falnál Bran látja, mit kell tenniük.


4×03 Breaker of Chains
Megjelenés: 2014. április 20.

Tyrion számba veszi a lehetőségeit. Tywin Lannister egy olajágat kínál fel. Sam rádöbben hogy a Fekete Vár nem biztonságos, és Havas Jon egy merész tervet javasol. A Véreb Aryát tanítja a dolgok rendjére. Dany kiválasztja bajnokát.


4×04 Oathkeeper
Megjelenés: 2014. április 27.

Dany az igazság és a kegyelem között ingadozik. Jaime odaadja Brienne-nek a Stark-ház ereklyéjéből készült kardot, és megbízza Sansa keresésével. Havas Jon önkénteseket toboroz. Eközben Bran, Jojen, Meera és Hodor rábukkannak a menedékre.


4×05 First of His Name
Megjelenés: 2014. május 4.

Tyrion nehéz helyzetben van. Cersei és Tywin már a korona következő lépését tervezik. Mereen megszerzése után Daenerys Targaryen máris a jövővel kapcsolatos terveivel foglalkozik. Havas Jonra újabb nehéz, veszélyekkel teli küldetés vár.


4×06 The Laws of Gods and Men
Megjelenés: 2014. május 11.

Stannis és Davos új stratégián dolgozik. Megnövekszik Daenerys Targaryen befolyási övezete, a sárkányai mellett egyre nagyobb hatalommal és erővel rendelkezik. Tyrion Lannister a Trónteremben szembenéz az apjával, Tywinnel.


4×07 Mockingbird
Megjelenés: 2014. május 18.

Tyrion valószerűtlen szövetségest szerez. Daario arra kéri Danyt, engedje neki azt csinálni, amihez a legjobban ért. Havas Jon hiába figyelmezteti az Éjjeli őrséget a Fal sebezhetőségére. Brienne és Prod új vezetővel folytatják az útjukat.


4×08 The Mountain and the Viper
Megjelenés: 2014. június 1.

Különös látogatók bukkannak fel Mole Townban. A cselszövő Kisujj indítékai megkérdőjeleződnek. Ramsay, Roose Bolton fattyú fia megkísérli igazolni önmagát az apja előtt. Úgy tűnik, hogy Tyrion Lannister sorsa is hamarosan eldől.


4×09 The Watchers on the Wall
Megjelenés: 2014. június 8.

Havas Jon és az Éjszakai Őrség maradéka nagy kihívással néz szembe. Mance Rayder, a Falon túli király egyesítette a vadakat. Úgy tűnik, nincs erő, amely megállíthatná ezt a félelmetes sereget, amely vissza akarja szerezni azt, ami az övék.


4×10 The Children
Megjelenés: 2014. június 15.

Egy váratlan esemény miatt új helyzet alakul ki a Faltól északra. Dany arra kényszerül, hogy szembenézzen a valósággal. Bran egyre többet tud meg a sorsáról. Tyrion rádöbben, hogy a sorsát senki sem kerülheti el.