3. évad

3×01 Valar Dohaeris
Megjelenés: 2013. március 31.

Jont Mance Rayder elé viszik, aki a Falon túli királyként is ismert, eközben pedig az Éjjeli Őrség túlélői visszavonulnak délre. Királyvárban Tyrion a jutalmát kéri, Kisujj felajánl Sansának egy kiutat, Cersei pedig egy vacsorát szervez a királyi családnak. Daenerys a Rabszolga-öbölbe hajózik.


3×02 Dark Wings, Dark Words
Megjelenés: 2013. április 7.

Sansát bemutatják Olenna Tyrellnek, és a lány nem túl óvatos, amikor Olenna kikérdezi a királyról, Joffrey Baratheonról. Shae megkéri Tyriont, hogy segítsen neki megvédeni Sansát. Jaime Lannister kiprovokál egy párbajt Brienne-el, azonban újra fogságba kerül. Arya Stark a Lobogók Nélküli Testvériséggel fut össze. A hollók sötét híreket hoznak észak királyának Harrenhalnál: fiútestvérei még mindig hiányoznak, Hoster Tully pedig meghalt. Jon Snow újdonságokat tanul a szabad néptől. Bran Stark meglepve talál újabb szövetségesekre északon.


3×03 Walk Of Punishment
Megjelenés: 2013. április 14.

Robb és Catelyn megérkeznek Folyóközbe Lord Hoster Tully temetésére. Tywin kinevezi Tyriont pénzmesternek. Arya elköszön Forró Pitétől. Az Éjjeli Őrség visszatér Craster várába. Briennet és Jaimet elfogják.


3×04 And Now His Watch Is Ended
Megjelenés: 2013. április 21.

Jaime búslakodik elvesztett karja miatt. Cersei kényelmetlenül érzi magát a Tyrellek társaságában. Az Éjjeli Őrség kezd türelmetlen lenni Crasterrel. Daenerys megvásárolja a Makulátlanokat.


3×05 Kissed By Fire
Megjelenés: 2013. április 28.

Robb hadserege kezd felbomlani. Jaime elmesél egy történetet Briennenek, amelyet senki másnak nem mondott még el. Jon megszegi az esküjét. A Véreb szabadlábra kerül. A Lannisterek új tervet eszelnek ki.


3×06 The Climb
Megjelenés: 2013. május 5.

Jon és a vadak a Falat mérlegelik. A Testvériség eladja Gendryt Melisandrénak. Robb megteszi, amit tud, hogy visszanyerje a Freyeket. Tyrion elmondja Sansának, hogy jegyben kell járniuk, hogy meg tudja védeni.


3×07 The Bear and The Maiden Fair
Megjelenés: 2013. május 12.

Jon és a vadak megindulnak dél felé a Faltól. Talisa elmondja Robbnak, hogy állapotos. Arya megszökik a Testvériségtől. Daenerys megérkezik Yunkaiba. Jamie Harrenhalban hagyja Briennet.


3×08 Second Sons
Megjelenés: 2013. május 19.

Daenerys megpróbálja meggyőzni a Második Fiakat, hogy csatlakozzanak hozzá Yunkai ellen. Stannis kiengedi Davost a börtönből. Samet és Gillyt megtámadja egy a Mások közül. Sansa és Tyrion összeházasodnak.


3×09 The Rains of Castamere
Megjelenés: 2013. június 2.

Robb és Catelyn megérkeznek az Ikertornyokba az esküvőre. Jon megpróbáltatásokkal találja szemben, hogy a vadak ellenőrizhessék hűségét. Branék úgy döntenek, hogy szétszóródnak. Daenerys tervet sző Yunkai bevételére.


3×10 Mhysa
Megjelenés: 2013. június 9.

Bran és társai a Falon túlra vándorolnak. Sam visszatér Feketevárba. Jon elbúcsúzik Ygrittétől. Jaime visszatér Királyvárba. Az Éjjeli Őrség segítséget kér Stannistől.