Oldal

Az oldal 2018. október 7-én jött létre a G-Portál szolgáltatónál a s-turner.gportal.hu cimen. Tárhely szűke miatt fél év után, 2019. január 5-én elköltözött a Free Fansite Hosting szolgáltatóhoz, a sophie-turner.fan.pw cimre.  2019. február 27-án az oldal a Flaunt szolgáltatóhoz költözött. Majd igényeltem a Freenom-tól a sophie-turner.tk cimet, amelyen jelenleg fut az oldal. Az oldal szerkesztője Lina. Azért nyitottam meg a rajongói oldalam Sophie-ról, mert nagyon szeretem a Trónok Harcában az alakitását, sőt a stilusát is. Ezért döntöttem úgy, hogy rajongói oldalt vezessek róla. Az oldal kinézetét és kódolását saját magam készitem a következő szerkesztők oldalain található leirásokkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Mozicsillag.me SophieTurner.org
Game of Thrones Wikia Filmezz.eu Sophie-Turner.us
Port.hu SorozatBarát.Online JustJared
Google Imdb.com PicturePub

 

Jogi nyilatkozat

 

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Sophie Turnerrel, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az angol színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

 

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

#1:  Marie Claire US  (2018. október 7. – 2018. november 10.)
Fejlécalap: Brielle, Css kód és galéria kinézet: Efruse

  

#2:  Instyle  (2018. november 11. – 2019. január 05.)
Oldal kinézet: Brielle, Galéria kinézet: Efruse

 

#3:  ELLE  (2019. január 05. – 2019. február 27.)
Wordpress alapsablon és galéria kinézet: Linda

 

#4:  Stylist, Phoenix  (2019. február 27. – 2019. április  23.)
Wordpress és galéria kinézet: Yukiko

 

#5:  Harpers Bazaar UK  (2019. április  23. – )
Fejlécalap és galériakinézet: Brielle, WordPress alapsablon: Linda